Skip to main content

Over ons

Stichtse Loodgieters is in 2016 opgericht. Met een team gemotiveerde vakmannen realiseren wij alle werken op loodgieters gebied. Wij gaan en staan voor kwaliteit en service. Uw werk is bij ons in goede handen! Bekijk via de onderstaande knop onze recente projecten.

Projecten bekijken

GESCHOOLDE LOODGIETERS

Stichtse Loodgieters werkt alleen met geschoolde loodgieters die de juiste actuele kennis van het vak bezitten. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in de praktijk. Leerlingen worden altijd strak begeleidt door onze loodgieters.

KWALITEITS MATERIALEN

Stichtse Loodgieters werkt met materialen en gereedschap afkomstig van A-merken en gerenommeerde leveranciers. Zo garanderen wij de kwaliteit van de materialen die in uw project verwerkt worden.

BEGELEIDING & SERVICE

Stichtse Loodgieters zorgt ervoor dat op elk project een professionele project manager actief is die met u de voortgang continu bespreekt en bewaakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw positieve ervaring is onze reclame!

Onze werkwijze

Bij de start van ieder project krijgt u één projectmanager als aanspreekpunt. Alle communicatie over de voortgang en uitvoering verloopt via deze projectmanager. Wel zo fijn voor u als klant. Tijdens het project werken wij enkel met materialen en technieken volgens de meest actuele voorschriften en veiligheidsnormen, waarbij wij rekening houden met duurzaamheid. Tijdens het gehele project werken wij uiteraard op strak budget, welke de projectmanager zal bewaken. Meerwerk zal enkel uitgevoerd worden na goedkeuring van de klant. Heeft u een project in gedachte? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend introductie gesprek.
Afspraak maken