Skip to main content

Sanitair

Stichtse Loodgieters is uw partner voor het plaatsen en repareren van sanitaire voorzieningen. Wij installeren sanitair in badkamer/toilet volgens de juiste kwaliteits- en veiligheidsnormen en voorschriften, zodat u altijd verzekerd bent van veiligheid en de hoogste kwaliteit.

Projecten bekijken

GESCHOOLDE LOODGIETERS

Stichtse Loodgieters werkt alleen met geschoolde loodgieters die de juiste actuele kennis van het vak bezitten. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in de praktijk. Leerlingen worden altijd strak begeleidt door onze loodgieters.

KWALITEITS MATERIALEN

Stichtse Loodgieters werkt met materialen en gereedschap afkomstig van A-merken en gerenommeerde leveranciers. Zo garanderen wij de kwaliteit van de materialen die in uw project verwerkt worden.

BEGELEIDING & SERVICE

Stichtse Loodgieters zorgt ervoor dat op elk project een professionele project manager actief is die met u de voortgang continu bespreekt en bewaakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw positieve ervaring is onze reclame!

Riolering

Bent u op zoek naar rioleringswerkzaamheden, zoals het onstoppen, aansluiten of renoveren van uw riolering? Ook hiervoor zijn wij inzetbaar. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaande knop of bel met 030 – 220 35 44 om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken

Vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend introductie gesprek.
Afspraak maken