Skip to main content

Dakwerk

Stichtse Loodgieters is gespecialiseerd in al uw dak werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld dakbedekking. Wij zijn binnen 24-uur na melding bij u op locatie om service te verlenen en eventuele problemen te verhelpen. Zo kunnen wij daken herstellen, renoveren of volledig vernieuwen.

Projecten bekijken

GESCHOOLDE LOODGIETERS

Stichtse Loodgieters werkt alleen met geschoolde loodgieters die de juiste actuele kennis van het vak bezitten. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in de praktijk. Leerlingen worden altijd strak begeleidt door onze loodgieters.

KWALITEITS MATERIALEN

Stichtse Loodgieters werkt met materialen en gereedschap afkomstig van A-merken en gerenommeerde leveranciers. Zo garanderen wij de kwaliteit van de materialen die in uw project verwerkt worden.

BEGELEIDING & SERVICE

Stichtse Loodgieters zorgt ervoor dat op elk project een professionele project manager actief is die met u de voortgang continu bespreekt en bewaakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw positieve ervaring is onze reclame!

Zinkwerk

Ook voor al uw zinkwerk zit u bij Stichtse Loodgieters goed. Lood en zinkwerk wordt al langere tijd gebruikt voor het afdichten van daken en het afvoeren van regenwater. Omdat bij het plaatsen en onderhouden van zinkwerk echt vakmanschap vereist is, kunnen de professionele loodgieters van Stichtse Loodgieters deze werkzaamheden met de hoogst mogelijke kwaliteit uitvoeren.

Afspraak maken

Vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend introductie gesprek.
Afspraak maken