Skip to main content

CV & Installatie

Voor al uw werkzaamheden rondom CV & Installatie, zoals het repareren en het onderhouden van uw centrale verwarming, het plaatsen van CV ketels, radaiatoren en geisers of het vervangen van CV ketels zit u bij Stichtse Loodgieters goed. Onze professionele loodgieters voeren uw werkzaamheden uit op professioneel niveau, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit voorop staat.

Projecten bekijken

GESCHOOLDE LOODGIETERS

Stichtse Loodgieters werkt alleen met geschoolde loodgieters die de juiste actuele kennis van het vak bezitten. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in de praktijk. Leerlingen worden altijd strak begeleidt door onze loodgieters.

KWALITEITS MATERIALEN

Stichtse Loodgieters werkt met materialen en gereedschap afkomstig van A-merken en gerenommeerde leveranciers. Zo garanderen wij de kwaliteit van de materialen die in uw project verwerkt worden.

BEGELEIDING & SERVICE

Stichtse Loodgieters zorgt ervoor dat op elk project een professionele project manager actief is die met u de voortgang continu bespreekt en bewaakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw positieve ervaring is onze reclame!

Plaatsen of vervangen van vloerverwarming

Stichtse Loodgieters heeft jarenlange ervaring in het plaatsen, vervangen en reparatie aan vloerverwarmingen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend introductie gesprek.
Afspraak maken