Skip to main content

Professionele CV Ketel Service in Bilthoven - Installatie, Onderhoud en Reparatie

Stichtse Loodgieters is uw lokale specialist

Over ons

Zoekt u een professionele CV ketel service in Bilthoven? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de installatie, onderhoud en reparatie van CV ketels. Wij begrijpen het belang van een goed functionerende CV ketel voor uw comfort en warmte in huis. Ons team van ervaren verwarmingstechnici staat voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige diensten voor uw CV ketel.

Of u nu een nieuwe CV ketel wilt laten installeren, regelmatig onderhoud nodig heeft of problemen ondervindt met uw huidige ketel, wij bieden een uitgebreid scala aan CV ketel services. Onze professionals hebben de expertise om diverse merken en modellen CV ketels te installeren, onderhouden en repareren.

Wij streven naar efficiƫntie en duurzaamheid, en werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw CV ketel optimaal presteert en betrouwbaar is gedurende het hele jaar.

Waarom kiezen voor onze CV ketel service in Bilthoven?

  • Deskundige installatie, onderhoud en reparatie van CV ketels
  • Ervaren en gecertificeerde verwarmingstechnici
  • Hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken
  • Betrouwbare en efficiĆ«nte dienstverlening
  • Klantgerichte service en eerlijke tarieven

Voor professionele CV ketel service in Bilthoven en omgeving, neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw CV ketel optimaal presteert en u kunt genieten van een comfortabel en warm huis, ongeacht het seizoen. Vertrouw op onze expertise en laat ons uw CV ketelbehoeften verzorgen.

Waarom Stichtse Loodgieters?

Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn kernwoorden die de werkwijze van Stichtse Loodgieters omschrijven. Wij streven ernaar elk project naar volle tevredenheid van de klant op te leveren.

GESCHOOLDE LOODGIETERS

Stichtse Loodgieters werkt alleen met geschoolde loodgieters die de juiste actuele kennis van het vak bezitten. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in de praktijk. Leerlingen worden altijd strak begeleidt door onze loodgieters.

KWALITEITS MATERIALEN

Stichtse Loodgieters werkt met materialen en gereedschap afkomstig van A-merken en gerenommeerde leveranciers. Zo garanderen wij de kwaliteit van de materialen die in uw project verwerkt worden.

BEGELEIDING & SERVICE

Stichtse Loodgieters zorgt ervoor dat op elk project een professionele project manager actief is die met u de voortgang continu bespreekt en bewaakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw positieve ervaring is onze reclame!

Onze diensten

Stichtse Loodgieters heeft een ervaren team professionele loodgieters. Vaklui met de juiste opleiding, kennis, ervaring, service gerichte instelling en focus op kwaliteit en duurzaamheid! Ook voor advies en levering van A-merk materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

SANITAIR & RIOLERING

Uw sanitair- en keukeninstallatie wordt door Stichtse Loodgieters professioneel uitgevoerd. Wij installeren sanitair volgens de juiste kwaliteits- en veiligheidsnormen en voorschriften. Ook voor rioleringswerkzaamheden zijn wij inzetbaar (ontstoppen, aansluiten, renoveren).

Lees meer

DAK & ZINKWERK

Stichtse Loodgieters verricht alle dak werkzaamheden (zink, afwatering, lekkage, dakbedekking). Wij zijn binnen 24-uur na melding bij u op locatie om service te verlenen en eventuele problemen te verhelpen. Wij herstellen, renoveren en realiseren volledige nieuwe daken.

Lees meer

CV-INSTALLATIE

Stichtse Loodgieters adviseert u over de juiste CV-ketel keuze en verricht de complete installatie van de CV, de radiatoren, thermostaat en configuratie van het systeem. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij zijn binnen 24-uur na melding bij u om eventuele storingen te verhelpen.

Lees meer

Wij zijn erg tevreden over het aansluiten van de keuken (gas en water), het installeren van een compleet nieuwe CV inclusief leidingen en het installeren van ons sanitair in badkamer en toilet. Nette werkers, kwamen op tijd hun afspraken na en communiceren goed.

Willem JanssenMaarssen

Stichtse Loodgieters heeft ons plat dak volledig gerenoveerd. Lekkages zijn verholpen en afwatering is vernieuwd. Vakkundige mannen die weten wat ze doen.

Freek en Esther van DijkBilthoven

Stichtse Loodgieters heeft onze riolering ontstopt, opnieuw aangesloten en ervoor gezorgd dat wij weer een stankvrij huis hebben. Op tijd, snel en gezellige vakui!

Franics en Marjolein GeurtsMaartensdijk

Projecten

Vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend introductie gesprek.
Afspraak maken